- Головна
- Новини
- Адміністрація
- Діяльність закладу
- Методична скринька
- Безпечне освітнє середовище
- Внутрішня система якості освіти
- Дистанційна освіта
- Виховна робота
- Бібліотека
- Соціально-психологічна служба
- Сторінка логопеда
- Фотогалерея
- Дошка оголошень
- Батькам
- Корисні посилання
- Протидія булінгу в закладі освіти
- Зворотній зв'язок
- Прозорість та інформаційна відкритість
- Благодійна допомога
Новини
Практичне заняття
04 лютого 2020 року відповідно плану роботи на уроці соціально побутового орієнтуванні учні 10-го класу вивчили тему: «Повсякденні та святкові страви» та мали практичну роботу по виготовленні сішів та ролів. На уроці учитель ознайомила учнів із видами та технологією приготування сушів, санітарно гігієнічними вимогами, правилами безпечної праці, а також на практиці показала як готувати суші. Даний урок розвивав у учнів творчі здібності, естетичний смак та акуратність під час виконання практичної роботи. |
|
|