- Головна
- Новини
- Адміністрація
- Діяльність закладу
- Методична скринька
- Безпечне освітнє середовище
- Внутрішня система якості освіти
- Дистанційна освіта
- Виховна робота
- Бібліотека
- Соціально-психологічна служба
- Сторінка логопеда
- Фотогалерея
- Дошка оголошень
- Батькам
- Корисні посилання
- Протидія булінгу в закладі освіти
- Зворотній зв'язок
- Прозорість та інформаційна відкритість
- Благодійна допомога
Банери
Складові раціонального харчування
13 жовтня на уроці соціально-побутового орієнтування учні 7-А класу вивчали складові раціонального харчування. Під час уроку здобувачі освіти дізнались багато нового про правильне і здорове харчування, про особливості раціонального харчування. В ігровій формі учні розрізняли корисну та шкідливу їжу; ознайомлювались з хворобами, до яких призводить неякісне, незбалансоване харчування. Наприкінці заняття всі охоче ділилися знаннями про традиції харчування українців.